GEWOON GOED!

Wij zijn allesbehalve gewoon. Wij zijn gewoon goed in wat we doen.

Alles behalve gewoon

Wij zijn allesbehalve gewoon. Wij zijn gewoon goed in wat we doen. Misschien wel één van de besten binnen ons vakgebied. Dat schreeuwen we alleen niet van de daken. We doen daar heel gewoon over. Omdat wij niet geloven in grote woorden, in poespas of in gedoe. Wij geloven in resultaat. In simpel en snel een gericht antwoord en een passende oplossing. Voor elke situatie en op elk moment. Met het juiste gevoel, wederzijds vertrouwen en een fijn contact. Gewoon goed, precies zoals jij dat wilt.

Professioneel, persoonlijk, praktisch

Projectmatige dakrenovatie en onderhoudsbeheer van platte daken voor professionele opdrachtgevers.

Dat is wat we doen. Al 20 jaar. En dat door heel Nederland. We mogen gebouwbeheerders van woningbouwcorporaties, institutionele beleggers, gemeenten, scholen, bedrijven, industrie, ziekenhuizen en andere zorginstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. En daar zijn we maar wat trots op. Want dat we investeren in kennis en kundig personeel, dat vinden we heel normaal. Maar investeren in onze relatie met jou, vinden we minstens zo belangrijk. Omdat wij begrijpen dat het gevoel gewoon goed moet zijn. De juiste communicatie ligt immers aan de basis van een fijne samenwerking. Korte lijnen, één aanspreekpunt. Iemand die écht betrokken is, die alles voor je regelt. Van a-tot-z. Dat voorkomt een hoop gedoe. Zo houden we het simpel.

Dit is wie wij zijn

We zijn met veel, met meer dan 100 zelfs. Ruim 100 enthousiaste, gedreven vakmannen- en vrouwen. Wat we doen, doen we met plezier. Met passie. Met verstand van zaken. Maar óók met verstand van communicatie. Omdat de ervaring, een respectvolle en fijne omgang met elkaar, wat ons betreft minstens zo zwaar telt als het resultaat.

 
Peter van de Wijst | Servicemonteur & Magazijn | DAKaccent

Peter van de Wijst

Servicemonteur & Magazijn

Ronald de Ruiter

Uitvoerder

Lisa Mutsaers | Service & Onderhoud | DAKaccent

Lisa Mutsaers

Service & Onderhoud

Roel Kuijten | Commercieel Technisch Adviseur | DAKaccent

Roel Kuijten

Commercieel Technisch Adviseur

Dit is wat we doen

Ons uitzicht is grandioos en de wetenschap dat wij mensen het hele jaar droog en warm houden, een mooie beloning. 24/7, elke dag van het jaar en in alle weersomstandigheden zijn wij er voor je. En die grenzeloze inzet, die wordt gewaardeerd, zo blijkt uit onderstaande cijfers.
0

m2 aan dakrenovatie per jaar

0

ingerichte servicebussen dagelijks op pad voor onderhoud & servicemeldingen

0 +

servicemeldingen per jaar

0 +

lopende onderhouds-
abonnementen

Vacatures

Ben jij gewoon goed in je vak. En denk jij een aanvulling te zijn op ons trotse team van vakidioten? Neem contact met ons op! 

Referenties

Een greep uit onze partners waar we trots op zijn en fijn mee samenwerken.
Gemeente-Den-Haag
Bouwinvest

Veilig werken op grote hoogte

Veiligheid heeft prioriteit. Niet alleen binnen ons vak, maar voor iedereen die op grote hoogte werkt. Daarom zijn wij erkend installateur van het MARQ-valbeveiligingssysteem. Bel ons daarom gerust voor vrijblijvend advies, een offerte of de montage van jouw systeem.