Renovatie

Op het gebied van renovatie beschikt DAKaccent Nederland over een zeer ruime expertise en ervaring. U kunt van ons dan ook een gedegen advies, een breed assortiment aan dakmaterialen en een hoge kwaliteit van het geleverde werk verwachten. Daarbij zoeken wij continu naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij uw wensen en de eisen van de omgeving.

Dakmaterialen

Er bestaat een grote verscheidenheid aan dakbedekkingen, met elk zijn specifieke kwaliteiten, mogelijkheden en prijs. Ook op het gebied van isolatie en dakafwerkingen is er veel keus.

Welke opbouw het meest geschikt is voor uw dak, hangt af van veel factoren. In de ene situatie kan een hoogwaardige bitumen (zoals wédéflex) met een grindafwerking een goede keuze zijn. In een andere situatie is epdm met een milieuvriendelijke mosmat de beste oplossing. Met onze know-how van daken en materialen begeleiden wij u naar de optie die het beste aansluit bij uw wensen ten aanzien van levensduur, gebruik, kosten en milieubelasting.

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen vormen de basis voor een goed dak. De juiste verwerking ervan is nog belangrijker. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en werken volgens duidelijk vastgelegde procedures. Dankzij hun ervaring en specialisatie kunnen zij in alle situaties de juiste keuzes maken. Het geleverde werk voldoet aan de strengste normen, die door de gehele organisatie worden gedragen en zijn vastgelegd door middel van diverse certificeringen. Uw garantie voor een kwalitatief goed en waterdicht dak. Na oplevering van uw dak ontvangt u van ons een garantiecertificaat.

3.jpg
Hoe ‘second best’ toch de beste keuze kan zijn Breda’s Museum en Stadsarchief
Lees meer
websiteIMG0652.JPG
Industrieel erfgoed levert zonnestroom Klokgebouw Eindhoven
Lees meer
Toon vorige Toon volgende