Ontwikkelingen

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Nieuwe wetgeving, strengere milieu-eisen en de ontwikkeling van duurzame materialen hebben geleid tot uitbreiding van ons aanbod met twee specialisaties: veilig werken op daken en duurzaamheid. Hierbij sluit ook ons streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan.

Veilig werken op hoogte
De scherpe ARBO-regels voor het werken op hoogte vragen om een groot veiligheidsbewustzijn. Dit betekent ook een grote vraag naar veiligheidsvoorzieningen voor het werken op en de toetreding tot daken.
Vanuit een risicoinventarisatie komen we samen tot de veiligste aanpak. Met de keuze voor het MARQ systeem kunnen we u ook de meest rendabele oplossing bieden.

Duurzame oplossingen
Het belang van duurzaamheid dringt steeds meer door. Met name in de dakenbranche ontstaan continu nieuwe producten en mogelijkheden. Duurzaam werken vereist specialistische kennis. Deze know-how is ondergebracht in DAKbalans, onze groene partner. DAKbalans helpt u de balans te vinden tussen ecologische oplossingen en een goed en betaalbaar daksysteem
 
Duurzaam ondernemen
Naast het aanbieden van duurzame systemen, werken wij ook aan de duurzaamheid van onze eigen bedrijfsvoering. In 2016 zijn wij gestart met de implementatie van een MVO managementsysteem. Binnenkort zal dit beleid door een externe instantie getoest worden volgens de MVO Prestatieladder (gebaseerd op ISO 26000). 
 

3.jpg
Hoe ‘second best’ toch de beste keuze kan zijn Breda’s Museum en Stadsarchief
Lees meer
websiteIMG0652.JPG
Industrieel erfgoed levert zonnestroom Klokgebouw Eindhoven
Lees meer
Toon vorige Toon volgende