Onderhoud en beheer

Daklekkage wordt meestal veroorzaakt door mechanische beschadigingen en verstopte afvoeren. Deze vallen echter nooit onder een garantie. Om problemen te voorkomen, is het verstandig uw dak goed te onderhouden. Jaarlijks onderhoud is de beste garantie voor een blijvend goede conditie van uw dak. En verlengt bovendien de levensduur.

DAKaccent biedt een onderhoudsabonnement aan waarin een jaarlijkse controle, reiniging en schadeherstel zijn opgenomen. In een bijbehorende rapportage wordt u geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden en bijzonderheden.

Het onderhoudsabonnement is uit te breiden met een initiële bestandsopname. Dit is een uitgebreide beschrijving van de staat van het dak, waarin ook toekomstige onderhoudskosten en planning zijn opgenomen. Op deze wijze zijn de kosten beheersbaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Daarnaast bieden wij prestatieovereenkomsten aan. Deze omvatten behalve de initiële bestandsopname ook toekomstig groot onderhoud (renovatie) tegen vooraf gestelde kosten.

Alle onderhouds- en beheerovereenkomsten kunnen op maat worden vormgegeven. Dit geldt zowel voor specifieke gebouwen als voor volledige gebouwenbestanden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

3.jpg
Hoe ‘second best’ toch de beste keuze kan zijn Breda’s Museum en Stadsarchief
Lees meer
websiteIMG0652.JPG
Industrieel erfgoed levert zonnestroom Klokgebouw Eindhoven
Lees meer
Toon vorige Toon volgende