Advies en communicatie

DAKaccent Nederland komt graag snel, en in nauw overleg met u, tot de oorzaak én de oplossing van het probleem. Onze oplossingsgerichte aanpak krijgt vorm in een gedegen advies en een planmatige uitvoering, en wordt ondersteund door heldere communicatie met alle betrokkenen.

Vanaf het moment dat u bij ons aanklopt, heeft u te maken met één vaste projectleider. Hij is uw contactpersoon gedurende het hele traject. Met hem bespreekt u uw eisen en verwachtingen met betrekking tot de levensduur, het budget en het onderhoud van het dak.

Na een grondige inspectie van uw dak - inclusief insnijding ter beoordeling van de onderconstructie- ontvangt u van hem een rapportage van de bevindingen. De projectleider zal u vervolgens de mogelijkheden voorleggen. Dit advies, of het nu gaat om reiniging, klein onderhoud of volledige renovatie, is altijd voorzien van een heldere offerte.

De uitvoering gebeurt op basis van een gedegen werkplan. Hierin zijn ook de noodzakelijke windbelasting- en bouwfysische controle en eventuele risico-inventarisatie opgenomen.

De organisatie van de werkzaamheden en de communicatie naar huurders/bewoners nemen wij ter hand in overleg met u. Tijdens de uitvoering houdt de projectleider in samenspraak met de uitvoerder toezicht op een vlekkeloos verloop van uw dakproject.

3.jpg
Hoe ‘second best’ toch de beste keuze kan zijn Breda’s Museum en Stadsarchief
Lees meer
websiteIMG0652.JPG
Industrieel erfgoed levert zonnestroom Klokgebouw Eindhoven
Lees meer
Toon vorige Toon volgende